!!! ZING JEZELF GEZOND !!!

 

Een cursus waarin de ademhaling centraal staat.

Voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid is het belangrijk om goed te ademen.

Je leert in deze cursus je lichaam beter kennen en je adem bewuster gebruiken, zodat je meer innerlijke  rust gaat ervaren en je beter je ademhaling  voelt.

Je longconditie verbetert, je stembereik wordt groter, je leert je eigen ademfuncties beter kennen en gebruiken, waardoor het spreken en zingen makkelijker gaat.

Daarnaast zingen we met elkaar (eenvoudige) oefeningen die je conditie bevorderen. Deze cursus is laagdrempelig en voor iedereen geschikt !!

De doorbloeding in je lichaam verbetert, waardoor je je energieker gaat voelen.

'Je ademt en zingt jezelf GEZOND !'

 

Voor meer informatie:

Mailen:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Telefoon:  0623317071

 

De voorbereidingen om deze cursus van start te laten gaan zijn nog in volle gang, bij genoeg aanmeldingen gaat deze medio begin 2024 van start.

 

********************************

 

 

 

Zing je Fit !

Deze cursus is gestopt i.v.m. het Coronavirus en heeft geen vervolg meer.


Sinds 2014 een begrip in Rockanje en Hellevoetsluis! Een leuke, leerzame zangcursus, die laagdrempelig is en waar je lekker kunt (leren) zingen!

2020

Geen cursus i.v.m. Coronavirus.

2019 ‘Zing je Fit’ ! Beginners- en gevorderdencursus. Twee grote groepen die ook samen nummers gezongen hebben, dát was geweldig leuk en klonk als één groot koor!

2018 'Zing je Fit’ !  in het Cultuurhuis Hellevoetsluis, nieuwe cursus start eind januari, info Leer en Beleef. Zowel beginners- als gevorderden cursus is vol!!

2017 ‘Zing je Fit’! is bij Leer en Beleef op 31 januari 2017 gestart in het nieuwe Cultuurhuis in Hellevoetsluis. Deze cursus van 10x is verlengd met 5 lessen. Zowel de beginners-als de gevorderden hebben inmiddels veel liedjes op hun repertoire erbij. Canon en meerstemmige nummers zingen, het is een feest om met de cursisten te werken! Bedankt voor een fijn en muzikaal seizoen mensen!!

‘Zing je Fit’!    Rockanje   2017

De cursisten van 'Zing je Fit' in Rockanje zingen volop het nieuwe repertoire dat ze oefenen, een leuke groep enthousiaste zangers!

2016 ‘Zing je Fit’!  Hellevoetsluis

Fijn weer een nieuw seizoen in het Cultuurhuis te starten met een beginners- en gevorderdengroep enthousiaste mensen.

2015 ‘Zing je Fit’! Hellevoetsluis. Wat een geweldig grote opkomst bij deze eerste cursus in Hellevoetsluis, 24 deelnemers telt deze groep.

2014 ‘Zing je Fit’!  Rockanje

De eerste workshop van de cursus ‘Zing je Fit’ is van start gegaan, een grote groep cursisten heeft zich ingeschreven via de Volks Universiteit Westvoorne. Het begin van een vaak terugkerende cursus, een succes!